Wanneer is Kaeskoppenstad?

Kaeskoppenstad vindt plaats op 1 en 2 juni 2024.


Toegangsprijzen

Tickets voor Kaeskoppenstad kosten voor volwassenen € 4,75 (online) of € 6,- (aan de kassa). Voor kinderen tot en met 12 jaar kost Kaeskoppenstad € 1,50. Deze prijzen zijn exclusief € 1,50 administratiekosten per boeking (alleen online). Tijdens het evenement zijn er ook kaarten te koop via de kassa.

Op alle tickets zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Verder hanteren wij tijdens Kaeskoppenstad deze huisregels.

Tickets zijn te koop vanaf begin 2024.Wat is er te doen?

Tijdens Kaeskoppenstad kijk je niet alleen je ogen uit, er is ook nog eens van alles te doen, denk aan de draaimolen op het Waagplein en spelletjes in het Kaesino! Houd de website in de gaten en volg ons op Facebook of Instagram voor al het nieuws rondom Kaeskoppenstad.

 

 

 

 

Bekijk het programma

Waar is het?

Kaeskoppenstad is te bezoeken op zaterdag 3 en zondag 4 juni. De poorten van d'Oude Stad openen om 12.00 uur en sluiten om 17.00 uur. De ingang vind je in het centrum van Alkmaar op de Voordam (tegenover het Waagplein).

Kaeskoppenstad vindt plaats in d'Oude Stad. Vanaf de toegangspoort brengt de route van Kaeskoppenstad je langs de grachten, door de oude binnenstad, door kerken en over pleinen. 

 

 

 

 

Uitgebreide reisinformatie

Sponsor worden

Draag jij Kaeskoppenstad een warm hart toe? Twijfel dan niet en wordt sponsor van Kaeskoppenstad!

Het evenement heeft veel sponsors nodig om te kunnen groeien. Kaeskoppenstad kent vier verschillende soorten sponsors, namelijk Kompaenen, Kommitanten, Kornuyten en Kameraden. Meer hierover lees je door op de onderstaande button te drukken. 

 

 

 

Sponsors

 

Blijf op de hoogte

Wil je nóg sneller op de hoogte zijn van het laatste nieuws uit Kaeskoppenstad? 

Volg ons op Facebook! Volg ons op Facebook!

MEEDOEN

Wil jij meedoen aan Kaeskoppenstad als figurant of vrijwilliger? Meld je aan zodra de inschrijving online is.

Inschrijven

Word Kameraad

Ook fan van Kaeskoppenstad? Word Kameraad en ontvang gratis het boek KaeskopKronkels!

Kameraad

Vragen?

Stel hier al je prangende vragen over je bezoek of deelname aan Kaeskoppenstad.

Contact